خرید ویزا

قیمت

80 دلار

ویزای کنیا - ویزای توریستی کنیا

نوع ویزا :

توریستی

کشور : کنیا

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی جواز کسب یا معرفی نامه از شرکت ، رزرو هتل وپرواز،آدرس و شماره تلفن منزل

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    80 دلار

  • مدت اقامت

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    7 روز کاری