خرید ویزا

قیمت

250 دلار

ویزا تایوان - تجاری

نوع ویزا :

تجاری

کشور : تایوان

هشدار ها : هزینه250 دلار بابت اقدامات قبل سفارت انجام می گیرد و خود مسافر شخصا می باید جهت مصاحبه به سفارت تایوان در دبی مراجعه نماید.

مدارک : اسکن گذرنامه ،مدارک شغلی مرتبط با نمایشگاه و یا دعوت کننده ( معرفی نامه شغلی : که تاریخ مرخصی و قصد سفر قید شده باشد به لاتین و روزنامه رسمی یا جواز کسب / ترجمه شده) تمکن مالی+ پرینت حساب بانکی 6 ماهه ،مشخصات جهت تکمیل فرم:( فعالیت شرکت یا جواز کسب،سمت،میزان درآمد ) ، نام پدر و مادر و همسر و تاریخ تولد دقیق آنها ، آدرس منزل و محل کار و شماره تلفن وفکس،ترجمه شناسنامه ، کدپستی ، دو قطعه عکس

توضیحات : هزینه صندوق سفارت عادی 185 درهم / فوری 280 درهم

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    250 دلار

  • مدت اقامت

    07 ~ 14

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    02~03 روز در دبی