خرید ویزا

قیمت

170 دلار

ویزای ویتنام - ویزای توریستی ویتنام

نوع ویزا :

توریستی

کشور : ویتنام

هشدار ها :اعتبار ویزا ،طبق تاریخ پرواز صادر می شود

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی شناسنامه و کارت ملی ، رزرو هتل، رزرو پرواز ، گواهی شغلی لاتین ، پرینت 3ماه حساب بانکی + تمکن مالی

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    170 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    30 روز

  • مدت اخذ ویزا

    12 روز کاری