خرید ویزا

قیمت

280 دلار

ویزای کره جنوبی - ویزای توریستی کره جنوبی

نوع ویزا :

توریستی

کشور : کره جنوبی

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه(کپی ویزاهای شینگن یا کانادا در صورت وجود) واصل شناسنامه -واچر هتل-ترجمه صفحات اول و دوم شناسنامه-گواهی اشتغال به کار معتبر به زبان انگلیسی -ضمانت برگشت به مبلغ 300/000/000 ریال -گردش و یا گواهی حساب بانکی - دو قطعه عکس 3X4 -ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت -جواز کسب ترجمه شده -آدرس و شماره تلفن مسافر (محل سکونت )

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    280 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    12 روز کاری