خرید ویزا

قیمت

210 دلار

ویزای هنگ کنگ - توریستی

نوع ویزا :

توریستی

کشور : هنگ کنگ

هشدار ها :

مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه -تمکن مالی به دلار(لاتین) حداقل موجودی 10 میلیون تومان -اصل گواهی شغلی به لاتین -فرم سازمان مهاجرت + عکس وامضا -هزینه ویزا-آدرس منزل وشماره تماس-

توضیحات : درصورت سفر قبلی به هنگ کنگ تاریخ اعلام شود. مدت اقامت و تعداد ورود طبق نظر اداره مهاجرت هنگ کنگ صادر می شود

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    210 دلار

  • مدت اقامت

    07 ~ 14

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    45 روز کاری