خرید ویزا

قیمت

550 دلار

ویزای چین - تجاری دبل چین

نوع ویزا :

تجاری - DBL فوری

کشور : چین

هشدار ها :درحال حاضر این محصول موجود نیست . برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل 2 ویزای قبلی چین باید داشته باشید

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    550 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    60 روز

  • مدت اخذ ویزا

    07 روز کاری